مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی از پارامترهای اکوفیزیولوژیکی پسته رقم اوحدی تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی از پارامترهای اکوفیزیولوژیکی پسته رقم اوحدی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر برخی از پارامترهای اکوفیزیولوژیکی پسته رقم اوحدی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:2
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک ( 0 و 50 و 100 میلی گرم بر لیتر ) بر برخی از پارامترهای اکوفیزیولوژیکی پسته رقم اوحدی به اجرا در آمد. آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که اسید سالیسیلیک می تواند سبب افزایش کلروفیل b و a و کارتنوئیدها در برگ پسته شود بطوریکه بالاترین آنها در تیمار 100 میلی گرم بر لیتر مشاهده شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0